Route

LOCATIE

Babypop wordt georganiseerd in de pure ambiance van het Babypop festivalterrein rond poppodium Babylon, aan de rand van stiltegebied Park Bredius en ingeklemd tussen de Woerdense singels. Groen, intiem en sfeervol zijn de kenmerken van dit unieke festivalterrein.

Openbaar vervoer:

De dichtsbijzijnde bushalte is station NS Woerden. Met de trein kom je hier ook aan. Neem uitgang noord/centrum. Loop 5 a 10 minuten in noordelijke richting. Het festivalterrein ligt aan de rand van Park Bredius, net buiten het centrum van Woerden.
Eigen vervoer:

Amsterdam:
Vanaf Amsterdam volg je de A2 richting Utrecht, bij Utrecht ga je de A12 op richting Den Haag. Neem na ongeveer 20 km afslag Woerden (afrit 14). Lees verder bij: In Woerden aan gekomen.

Rotterdam:
Vanaf Rotterdam volg je de A16 / A20 richting Utrecht tot Gouda waar deze weg overgaat in de A12 richting Utrecht.

Den Haag:
Vanaf Den Haag volg je meteen de A12 richting Utrecht. Verlaat de A12 bij afslag Woerden (afrit 14).

Arnhem/Utrecht:
Vanaf Arnhem volg je de A12 richting Den Haag/Utrecht. Ongeveer 20 km voorbij Utrecht verlaat je de A12 (afrit 14).

In Woerden aangekomen:

Als je bij Woerden de A12 verlaat sta je aan het eind van de uitvoegstrook voor het stoplicht. Ga rechtsaf naar Woerden. Rij rechtdoor tot de eerste rotonde. Bij deze rotonde ga je linksaf. Na 100 meter kom je een tweede rotonde tegen. Sla rechtsaf. Blijf deze weg volgen tot de eerste stoplichten. Bij de stoplichten sla je linksaf. Neem vervolgens de tweede mogelijkheid om rechtsaf te slaan. Let erop dat je niet richting Kamerik rijdt (één te vroeg naar rechts gegaan)! Rij door totdat je over een brug heen rijdt, en neem na de brug de eerste mogelijkheid om rechtsaf te slaan.

Tip: Het Babypop festivalterrein is vlak bij zwembad/camping Batenstein. Volg de bordjes richting zwembad/camping Batenstein. Bij het zwembad is voldoende gelegenheid om je auto te parkeren. Vanaf het Zwembad is het nog ongeveer 2 minuten lopen naar het festivalterrein.