Vrienden

Particulieren steunen Stichting Babypop.

Vindt u het van belang dat de Woerdense evenementen kalender verrijkt blijft met een puur festival? Wilt u ook bijdragen aan een eigenwijs evenement met oog voor talent? Draagt u, kortom, Stichting Babypop een warm hart toe?

De afgelopen jaren is er veel gebeurd. Babypop is van een eenmalige Babylonactiviteit uitgegroeid tot een puur festival met regionale uitstraling. In 2005 zijn Stichting Babypop en haar vrijwilligers voor deze prestatie beloond met de Cultuurprijs Woerden.

Graag willen wij ook de aankomende jaren een mooi vervolg geven aan de rijke historie. Om dat mogelijk te maken, is elk steuntje in de rug van harte welkom. Ook als particulier kunt hieraan een bijdrage leveren.

Wat houdt ‘Vriend van Babypop’ zijn in?
Een vriend van Babypop verbindt zijn of haar naam voor een periode van één jaar aan stichting Babypop en onderstreept hiermee het belang van culturele initiatieven in de gemeente Woerden. Bovendien draagt u financieel bij aan het voortbestaan van de het festival Babypop. Opgeven voor de actie ‘vrienden van Babypop’ kan door het inschrijfformulier ingevuld naar ons te retourneren. U kunt een inschrijfformulier op deze pagina downloaden.

Wat kost het om vriend van Babypop te worden?
Een ‘vriend van Babypop’ doneert jaarlijks, éénmalig € 25,00 aan stichting Babypop. Dit kan zowel via een eigen overboeking als via factuur, of via automatische incasso. Het is ook mogelijk een doorlopende machtiging te verlenen. Babypop incasseert dan jaarlijks in augustus de betaling.
Voor een vriendenprijs kunt ook u een jaar lang ‘vriend van Babypop’ zijn. Voor de betaling ontvangt u van ons desgewenst een factuur.

Wat krijgen vrienden van Babypop?
De ‘vrienden van Babypop’ worden, op verzoek, op onze internetsite gepresenteerd.

Wil je meer dan vriend zijn?
Vanaf 100 euro kunt u als bedrijf of individu, als Sponsor meewerken aan Babypop én kom u met uw bedrijfsnaam en logo op een plek naar keuze. Zo kunt u podiumsponsor worden, in de festivalkrant en nog veel meer. In onderstaand overzicht staan alle mogelijkheden. Misschien ziet u het wel zitten om met uw eigen bedrijf te sponsoren, of zou jij baas wel zo gek kunnen krijgen om Babypop te steunen.

We hebben alle mogelijkheden via de link hier onder al op een rijtje gezet en uiteraard zenden we u graag het overzicht toe! Neem contact met ons op en wij maken zo snel mogelijk een afspraak met u voor een kennismaking of download hier onder het sponsor overzicht voor alle mogelijkheden en stuur het ingevulde formulier naar ons op!

Hee! Pssst! Sponsor!
Download hier het overzicht & bestelformulier
LET OP: De optie “vermelding op website” is gratis inbegrepen bij iedere andere keuze. Prijs geldt alleen wanneer geen andere opties worden gekozen.